Over MDJ

Na bijna 10 jaar ervaring in de autobranche is MDJ automotive in 2008 gestart. Het doel is jonge gebruikte BMW automobielen aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen.

Waarom het merk BMW?
BMW is altijd een hobby geweest, u hebt bij MDJ automotive dus te maken met echte liefhebbers. Vanuit dit oogpunt kopen wij onze auto’s selectief en kritisch mogelijk in. U treft dezelfde kwaliteit auto aan als bij een BMW dealer, tegen een zeer concurrerende prijs.

Zoekopdracht
Heeft u op onze website niet de BMW gevonden die u zoekt? MDJ Auto’s biedt de mogelijkheid om voor u de juiste auto te vinden. Na een adviesgesprek gaan wij voor u de auto zoeken die aan uw eisen voldoet. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen bij ons of bij u thuis.

Uw eigen auto verkopen?
Heeft u zelf een auto die u wilt verkopen? MDJ automotive biedt de mogelijkheid uw auto in consignatie te verkopen. Op deze manier heeft u zelf niet de rompslomp wat betreft de lastige zaken waar u tegen aan loopt bij de verkoop van uw auto. Gezien het feit dat wij alle prijsontwikkeling volgen in de occasionmarkt, ontvangt u altijd de juiste prijs.

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde occasion of wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Bel of mail ons voor een afspraak.

Facebook

Volg MDJ automotive óók via Facebook!
www.facebook.com/MDJautos

Volg MDJ automotive óók via Instagram!
www.instagram.com/mdjautomotive_franeker
 

Openingstijden

MDJ automotive is uitsluitend op afspraak geopend.

Contact
 
mail : info@mdjautomotive.nl
telefoon (06) 177 907 29
adres : De Roede 2 (showroom)
woonplaats : 8801 RC Franeker
© 2023 MDJ automotive       Privacyverklaring       WMMEDiA