Over MDJ

Na bijna 10 jaar ervaring in de autobranche zijn wij begin 2008 gestart met als doel jonge gebruikt BMW automobielen aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen.

Waarom het merk BMW?
BMW is altijd een hobby geweest, u hebt bij MDJ automotive dus te maken met echte liefhebbers. Vanuit dit oogpunt kopen wij onze auto’s zo selectief en kritisch mogelijk in zodat u dezelfde kwaliteit auto aantreft als bijvoorbeeld bij een BMW dealer tegen een zeer concurrerende prijs.

Zoekopdracht
Hebt u op onze website niet de BMW gevonden die u zoekt? MDJ Auto’s biedt de mogelijkheid om voor u de juiste auto te vinden die aan uw eisen voldoet. Na een adviesgesprek gaan wij voor u de juiste auto zoeken die aan uw eisen voldoet, waarna er een afspraak kan worden gemaakt om de auto te bezichtigen bij ons of bij u thuis.

Uw eigen auto verkopen?
Hebt u zelf een auto die u wilt verkopen? MDJ automotive biedt de mogelijkheid dat wij de auto in consignatie verkopen. Op deze manier hebt u zelf niet de rompslomp met betrekking tot de lastige zaken waar u tegen aan loopt bij de verkoop van uw auto. Gezien het feit dat wij alle prijsontwikkeling volgen in de occasionmarkt krijgt u altijd de juiste prijs voor uw auto.

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde occasion of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Bel of mail ons voor een afspraak.

Facebook

Volg MDJ automotive óók via Facebook!
www.facebook.com/MDJautos

Volg MDJ automotive óók via Instagram!
www.instagram.com/mdjautomotive_franeker
 

Openingstijden

MDJ automotive is uitsluitend op afspraak geopend.

Contact
 
mail : info@mdjautomotive.nl
telefoon (06) 177 907 29
adres : De Roede 2 (showroom)
woonplaats : 8801 RC Franeker
© 2021 MDJ automotive       Privacyverklaring       WMMEDiA